Bontás

Árajánlatkérés - 24/7

Épületbontás

Meglévő már nem kívánt épület vagy műtárgyak, szakszerű szétszedése-bontása kézi-gépi segédlettel, szisztematikus folyamatban. Csapatunk, a bontás alá tartozó feladatokat végezi a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb munkákig, így a legkülönfélébb anyagokból és módon készült épületek bontásától kezdve, az elavult nem kívánt felületek burkolatok illetve fürdőszobai kiegészítők gépészetek eltávolításáig.

A bontáshoz tartozó további munkálatok, mint közművek készítése, elavult csatorna víz illetve gáz eltávolítása, cseréje illetve előkészítése mellett, végezzük a bontási feladatok fogalmába tartozó olyan munkálatokat is mint, például teraszok járdák vagy éppen kerítések elbontása. Csapatunk az utóbbi 15 évben már elvégzett több 100 bontás mellett, olyan különleges technológiákat igénylő feladatokra is profin felkészített, mint a vésés, tőrözés, a roppantásos megoldások, vagy éppen az élő illetve beteg fák gyökerestől való eltávolítása. Végezzük csak egyszerűen házak tetőszerkezetének is az elbontását illetve módosítását is, ezzel biztosítva partnereink számára kiváló megoldásokat. A mögöttünk álló munka mennyisége és a másfél évtizedes tapasztalat által bártan kijelenthetjük, hogy a “bontás szakértői” vagyunk.

Bontás, épületbontás
Szakértelemmel

Bontás, ahogy mi végezzük

Mindenkor a legfontosabb a balesetveszély illetve a bontást övező környezet megóvása a baleset megkerülése. Ezért fontos, hogy bontsunk és ne romboljunk! Különösen fontos szabály épületek illetve műtárgyak bontása esetén, borulásveszély kiküszöbölése, erre létező technológiával, mint például a falazat ellentámasztása zsaluzattal vagy feszített kötélzettel. A bontás anyagszerkezetétől, méretétől függő biztosítást és védelmet biztosítunk. Fontos öreg téglaépületek bontása közben por illetve száraz szállóanyag lekötése locsolással.

Miben segíthetünk még a bontás mellett?

A bontás mellett, jó néhány olyan munkát is el kell végezni, melyek a szakszerű, törvényileg meghatározott és biztonságos bontáshoz szükségesek, így a bontási munkálatok tervezése, bontási engedélyek beszerzése, bontási terv elkészítése (melyet nálunk mindig építészmérnök végez), közművek lekötése (a gáz, és az elektromos fogyasztás engedélyköteles), továbbá az épületet illetve a környezetét övező fák eltávolítása (bizonyos fajták). Segíthetünk ideiglenes mérőhelyek kialakításában is, mint víz illetve elektromos fogyasztóhely. Biztosítjuk teljes körűen a bontandó tárgy (tégla, beton, aszfalt stb.) anyagok szakszerű elhelyezését, anyagtípusának megfelelően. Igény szerint, helyszínen való anyagkezelést is megvalósítunk, újrahasznosítás céljából, mint a haszonanyag szelektálás, tégla szelektálása, beton darálása, igény szerinti opciónként. Regisztrált KTJ, KÜJ számmal rendelkezünk. Szállítási kapacitásunk, 0-tól 24m3-ig terjed, melyet billencs, konténeres és multiliftes szállító tehergépkocsikkal biztosítunk, a munkának és a szállítandó anyagnak leginkább megfelelő járművel. Budapest és vonzáskörzetében az egyes súlyok szerinti behajtási zónáknak megfelelő engedélyekkel rendelkezünk, így bárhol is legyen az épület, teljes körűen tudjuk hozzá biztosítani, minden kiegészítő szolgáltatást, így a szállítást egyaránt.

Bontást végző technológiai eszközeink: minikotró, traktorkotró, markoló, kompaktrakodó, úthenger, patkahenger, törmelék daráló, roppantó gép, lángvágó, bontókalapács. Gépeinkkel tudunk vállalni törőzéses, roppantásos munkálatokat (roppantó gép). A munkálatokat a leggazdaságosabb technikával végezzük eszközöljük. Fontos számunkra, hogy a megrendelő a leggazdaságosabb illetve költségminimalizált kiszolgálásban részesüljön. Fontosnak tartjuk a jó partneri viszonyt, ahol mindenki jól jár, hiszen ez az alapja a hosszú távú jól működő üzleti kapcsolatnak. Igény esetén tudunk referenciákat mutatni.

Miért bizzon bennünk?